Propunerea lui Basescu

Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, este numele de pe decretul de nominalizare a premierului Romaniei, semnat de presedintele Traian Basescu.
In varsta de 52 de ani, Lucian Croitoru a absolvit in 1982 Facultatea de Planificare si Cibernetica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si este doctor in economie.

2 Responses to Propunerea lui Basescu

  1. Just Me spune:

    Un alt as in maneca lui Basescu…sigur va prinde al 2-lea mandat …hehehehe

  2. Marian spune:

    Si ce-i cu asta? Ce, este singurul doctor din astia de pe la noi? Titlul de doctor nu e o garantie, daca nu se suprapune pe o personalitate marcanta a omului. D-alde „scarta-scarta pe hartie” am tot avut si o sa mai avem. Tara asta are nevoie de cineva care sa stie sa conduca treburile cetatii; sa aiba stiinta, dar si practica actului managerial, soro! Si, mai ales, cineva cat de cat independent de mult-blamatele gasti/clici/mafii stranse ca scursura in jurul partidelor politice. Croitorul asta cam are pantalonii rupti in fund, parca ar fi noua amanta a naravitului.
    Crede cineva ca ajungea secretar de stat si reprezentant la FMI daca n-ar fi fost ginerele lui Mugurica? Cer seriozitate…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: