Rebranding Brăila, o strategie ce prinde contur

Ei, bine, a trecut si cea de a doua editie a mult asteptatului eveniment, Rebranding Braila. Mi-am propus ca astazi sa va prezint rezultatele tehnice – ca sa le spun asa – ale dezbaterilor, adica un fel de concluzii asa cum le-a vazut colegul meu, Dragos Tudose, in calitate de ziarist participant (asa a scris pe ecuson). Iar ca sa fac o gluma, chiar si pe ecusonul lui Aurel Simionescu a scris primar – participant. Ce concluzii am tras eu, va promit ca vi le voi impartasi in zilele urmatoare. Cireste mai departe

2 Responses to Rebranding Brăila, o strategie ce prinde contur

 1. Just Me spune:

  Interesant articolul lui Dragos si unul din comentarii vis-a-vis de interlopi insa tot stau sa ma gandesc de ce inca gandim la nivel amatorial si aici nu fac referire la cele 2 concursuri ca deh, geniile asa se nasc ci la faptul ca se dau exemple si „secrete” ale unor urbe care sunt totalmente diferite de ce inseamna Braila anilor 2010, atat prin clasare sociala, economica, psihologica, de civilizatie, etc.
  Oare de ce ne ghidam dupa modele altora in loc sa ne creem un model propriu si sa-l sustintem cu tarie si profesionalism?
  De laudat initiativa dein cadrul „rebranding Craiova”, a acelor tineri care efectiv au marsat pentru mediu si curatenuie si pe langa asta au si exemplificat, fara sa mai punem in discutie ca erau si tineri din alte state.
  Morala acestei editii care ar fi?
  Cautam viziunea tinerilor, incercam sa copiem un managmant, „furam” secretele altora fara a ne gandi daca la noi are aplicabilitate.
  Asta ne omoara cel mai mult….aplicabilitatea exemplelor celor civilizati.
  Marketingul modern, managementul modern, viata consumista, epoca corporatocrista actuala si multe alte tehnici de valoare nu pot fi aplicate decat in proportii enorm de mici in Romania si asta datorita cetatenilor romani si a mentalitatii romanului.
  Rebranding Braila, sa incepem de jos, de la mentalitate, urmam cu viziunea, exemplificam, putem crea idei nu sa copiem, adaptam la situatia generala socio-economica dupa care trecem la aplicabilitati.
  Cand va fi a 3-a editie si care sunt conditiile de participare? 🙂

 2. Cati Lupaşcu spune:

  Nu stiu, dar promit sa va anunt cand va fi editia a treia. Pina atunci, miine voi posta si eu parerea mea despre cea de a doua editie. Lucrez la ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: