Un fleac. L-au ciuruit!

Suntem în ochiul furtunii. A trecut abia primul val. Mai avem de înfruntat ceva obstacole până când lucrurile vor intra pe făgaşul normal, orgoliile politice vor fi îndestulate iar ei se vor aşterne, în sfârşit, pe treabă. Sunt şanse mari ca noul an să ne găsească tot în această degringoladă. Vor urma zile grele, de instabilitate politică, economică şi financiară. Eu, una, mă aştept la orice, inclusiv la surprize de proporţii în ceea ce priveşte reconfigurarea clasei politice.

Citeşte mai departe

56 Responses to Un fleac. L-au ciuruit!

  1. Just Me spune:

    Pai cum sa nu fim tristi mai Jonica?
    Hai sa iti zic ce inseamna Romania.
    Plecai dis-de-dimineata, sa fi fost un 8.30 pe ruta Buc-BZ.
    Am facut 2 jumatate pana am iesit din Bucuresti si alte 3 ore jumatate pana am ajuns la Buzau.
    Hehehehe, toate bune si frumoase pana aici.
    De la Buzau am mers la Ramnicu Sarat si evident a trebuit sa ma intorc iarasi in Buzau.
    4 Ore a durat acest drum.
    Este ora 23.00, la ora 18.15 am plecat din Buzau spre Braila si unde credeti ca ma aflu?
    In aproape 5 ore am facut 50 de km pana in Ianca si norocos cum sunt am luat ultima camera libera la singurul motel din Ianca (exceptie facand motelul care este bazat pe baietei care vin cu fetite sa se simta bine pentru o ora).
    Nu pot exprima in cuvinte ce zi am avut astazi mai ales ultimele 5 ore cand vorba unui coleg, era sa ne „uschim” de multe ori prin santuri.
    Sa vezi pe marginea drumului cum se desfata cu ceaiuri calde „drumarii”, sa nu faci 500 de m fara sa vezi masini rasurnate prin santuri, sa ai in spatele tau coloana de km intregi si nici macar unul sa nu treaca in fata sa facem cu randul.
    Imaginea este simpla:
    1- polei pe jos
    2- din km in km dopuri de zapada care se intindeau pe aprox 20-30m
    3- viscol care aducea zapada pe carosabil incat, nu exagerez, aveam portiuni intregi in care efectiv nu vedeam la 1 m in fata, repet nu exagerez.
    Eu de felul meu sunt un pragmatic si destul de curajos.
    Nici macar in cazul unui accident grav petrecut acum ceva vreme nu am avut aceasta teama si tensiune ca aceste 5 ore.
    Asta este Romania Jonica.
    De ce am fi bucurosi?
    Si totusi suntem, ceea ce ai concluzionat tu este gresit.
    Sunt bucuros ca vine Craciunul si-l voi petrece alaturi de cei mai dragi oameni din viata mea.
    Mama, sotie, nasi, veri, soacra, prieteni, etc.
    Si voi bea acel J&B cu o mare placere. Sa vedem daca ii tine pe ceilalti sa il bem. Eu doar il dau 😛
    Deci sunt fericit, foarte fericit si multumesc Lui Dumnezeu ca sunt si eu sanatos si cei apropiati mie.
    Poate este prematur dar va urez Sarbatori Fericite inca de-acum.

  2. John from London spune:

    Deci te-ai oprit la IAnca , corect , lasa

    ca ii frumos in Romania , iti doresc sa fii fericit si sa iti traiasca soacra cat mai mult! Eu nu am prieteni , fata mea e totul pentru mine plus , lucrez de sarbatori ce sa ii faci , societate capitalista , si pe urma sunt si eu casitine emigrant , ma rog tu la Bucuresti! Pacat ca nu pot venii , de sarbatori in Romania , ca te invatam eu cum se bea J&B-ul si ii pacat sa strici orzul pa gaste , hai ma ca am glumit! Mirel lasa ca vin si eu cu o sticla de ceva bun sa il dam pa spate pa clasicul in viata! Leo zicea ca vine pe 23 ?
    Si pe urma just me nu ziceai tu ca astepti iarna! Cati succes la project , cu drag from john

  3. Mirel I spune:

    Naeta buna!daca pot spune asa .John sa stii ca in Romania nu este chiar atat de frumos precum spui ,cel putin in ultimile doua zile ,cosmar frate!Astia se plang[bucurestenii]ca fac sapte ore de la pana la……in shimb la noi totul e blocat .Caut de doua ore o solutie,, sa scot sotia la munca,,si….surpriza!nu se circula de nici un fel!Incepusem sa scriu acum vreo doua ore juma’acu insa e mai bine sotia a juns la servici [am scapat ]upss!!!!!deseara tre sa merg sa o ”ridic” de la servici .In rest toate bune si frumoase juma’de familie blocata in trafic,un cumnat la Rm Sarat,un uchi intre Tecuci si Braila ,socru pa la Cazasu[la capitolul asta stau mai bine decat just me]etc..Dar sa privim partea buna a lucrurilor ,avem zapada de sarbatori,poate cam multa .Am sa va mai relatez asta daca nu se izapezeste si ”documentu”si daca o sa mai am net .Pentru just me.Sper ca ai iesit din I Anca.Astept sa ne scrii!! Pentru Cati.Asteptam cu nerabdare !!!MULT Succes!!! Pentru John.Daca vrei pun si ceva poze cu ”iarna la romani”.Cu drag from Mirel [din Romania]!

  4. Mirel I spune:

    Pentru Gabita.Intradevar se intampla atatea pe scena politica incat si pe mine ma cam ”pisca limba ”dar sunt de acord si cu ceilalti .Plus de asta vin sarbatorile.In rest,sa auzim numai de bine!!!!

  5. john from London spune:

    Hai salut , buna ziua la toata lumea , ce sa zic a fost frig si aici -6 grade celsius , asa arata bordu ,maine incepe sa ninga tare , vine un val de aer rece de pe continent , slava domnului ca sunt acasa pana maine , asa ca ma mai refac la caldurica , poate si o cana de vin fiert mai pa seara , Mirele bravos te-ai prins cu Anca , desi ii cam arogant Just me asta sa stii ca m-am gandit sa nu i se fi intamplat ceva , da lasa ca a zis ca e curajosPune Mirele ceva poze ca si eu is romana , doar nu ma trag dan familia regala ,Cati vezi sa nu racesti iar ca ne lasi fara primar de sarbatori si avem nevoie de toata formatia!
    Mirele promit ca pun si eu poze da nu azi ca sunt obosit , am lucrat asata noapte .Cu drag from John

  6. john from London spune:

    Gabita lasai draga cu politica , vin sarbatorile , hureeei!

Lasă un comentariu