Astazi, vesti ceva mai bune!

După mai multe zile în care veştile proaste au curs una după alta, ieri a apărut o informaţie de bun augur: Siretul a început să scadă vertiginos, iar acest fenomen are implicaţii pozitive şi asupra debitului Dunării. Cititi mai departe aici.

16 Responses to Astazi, vesti ceva mai bune!

 1. […] Adela, Cristian, Onu, Theodora, Gabriela Elena, Cosmin, Simion, Link-Ping, Grişka, Mirela, Madi, Cati şi, în general, […]

 2. pisica spune:

  dumnezeu sa-i ajute pe cei greu incercati acum!

 3. Cati Lupaşcu spune:

  Asa sa fie, Cami! Ma uitam si la cotele apelor si astazi Dunarea se pare ca incepe sa scada si ea. Bine ar fi. Pe de alta parte unda de viitura inca nu a ajuns in zona noastra.

 4. CT spune:

  Bucurosi de vesti bune. Cu siguranta dupa rau vine si bine.

 5. daurel spune:

  Si sa nu uitam…

  • Cati Lupaşcu spune:

   Absolut. La Braila, de exemplu, dupa spaima din 2006, s-a refacut complet o portiune de dig care punea in pericol cateva cartiere ale orasului. Acum ne-a prins bine. Probabil de data aceasta se vor orientaa spre Insula. Oricum, avem noi grija, presa, sa le reamintim periodic.

 6. […] Vania, Cristian Lisandru, Supravietuitor, Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Centru-Stanga, Cati Lupascu, Geanina Lisandru, Dispecerita « […]

 7. meandmydaughter spune:

  cati, am vazut si eu la tv ce e in braila! vreau sa iti spun ca ai mei au apa in pivnita si canalizarea de pe strada abia mai trage si nimeni de la apa canal nu doreste sa ajute pt ca, spun ei, nu au vidanja! nu s epoate asa ceva. am sunat la primarie si sper sa rezolve! voi mai suna peste vreo 2 ore ca sa ma asigur ca totul va fi bine! 2 bani nu dau cei insarcinati cu asa ceva! si tot oamenii sunt vinovati! ai mei scot apa cu galeata si nu au unde sa o arunce ca pamantul e suprasaturat!

 8. Cati Lupaşcu spune:

  Imi pare rau de ce aud, daca te pot ajuta cu ceva, roaga-i pe parintii tai sa sune la noi la ziar. Gasesti pe site nr de fix. Sa ma ceara pe mine.

 9. meandmydaughter spune:

  cica problema este secretara de la apa canal! nici nu a vrut sa vorbeasca cu ei. si i-a mai spus si mamei ca poate are treaba si o retine!

 10. Cati Lupaşcu spune:

  Daca nu stiu zona si nu am o reclamatie macar telefonica nu te pot ajuta. 0239/611.053

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: