Dai 5 bani, da’ stai în faţă!

Un milion de euro. Atât va costa viitorul parc din cartierul Lacu Dulce. Muncipalitatea şi Guvernul României vor achita nemţeşte această sumă, adică jumătate-jumătate. Contractul a fost atribuit, la vară amenajarea ar trebui să fie gata. Adică, cel târziu în iulie, copiii cartierului vor avea la dispoziţie un loc special amenajat, modern, curat, cu multă verdeaţă, pentru a-şi petrece timpul liber. Iar în vacanţă vor avea timp berechet. Deci, beneficiari avem, timp este, numai parcul să fie gata şi să reziste mai mult de o zi! Pentru că, dacă privim în urmă, parcurile acestea de periferie sunt o piatră de moară legată de gâtul Primăriei.  Mai departe cititi AICI.

11 Responses to Dai 5 bani, da’ stai în faţă!

 1. VirtualKid spune:

  Chiar nu intelegeam titlul articolului, dar cand am ajuns la final, am realizat ca nici nu prea aveai cum sa gasesti unul mai potrivit.
  Un parc este un parc! Poate ca ar trebui sa ne uitam si in partea plina a paharului, numai sa nu fie iluzie optica.

 2. CT spune:

  Este vorba de o chestie care permite cuiva sa impinga „paraindaratul” unde trebuie… O meteahna bine cunoscuta in peisajul licitatiilor „corecte” din Romania. In rest… Zi frumoasa iti doresc!

 3. truditorii brailei isi cunosc mai bine nevoile si prioritatile.pt mine ar fi interesant sa stiu cine a participat la licitatie si cine a castigat.articolul ridica numeroase probleme de interes local si general.cred ca se potriveste bine zicala cu chelu si tichia de margaritar.

 4. psipsina spune:

  şi asemeni acestui parcuri sunt destul de multe altele… nu de strictă necesitate, dar de bună imagine, probabil electorală. 😦

 5. Carmen Negoita spune:

  La final m-a bufnit râsul, văzând de unde vin cei 5 bănuţi. Nici eu n-aş vrea să fiu cârcotaşă, dar sper să reziste mai mult de o vară, deşi, cel puţin în cartierul acela, mai erau atâtea altele de făcut până să ajungem la parc. Dar scopul se va atinge… Banii vor fi înghiţiţi de cineva. Mai puţin cu 5 bănuţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: