Prea Bunea, prea ca la ţară!

Nu ştiu alţii cum sunt, dar preşedintele Consiliului Judeţean Brăila când îşi pune în cap ceva nu se dă în lături de la nimic ca să-şi ducă planul până la capăt. Şi-a propus la începutul anului să investească în Sănătatea brăileană 30 milioane de lei şi, de unde are, de unde n-are, cheltuie. Acum, că investiţiile sunt justificate sau nu, să decidă electoratul! Ideea e că, parcă temându-se că nu mai prinde încă un mandat în care să arate ce poate, preşedintele Gheorghe Bunea Stancu a dat drumul la conducta cu bani a Consiliului Judeţean şi pare de neoprit. Că doar nu v-aţi fi aşteptat ca investiţiile acestea să fie făcute din fonduri europene, aşa cum, de altfel, ar fi fost şi normal, dacă ne gândim la obiectivele pe care şi le-a propus iniţiatorul. Nu, nici vorbă, Stancu vrea să transforme Brăila într-un oraş de top în ceea ce priveşte turismul medical, cu bani de la bugetul CJ. Că doar ne permitem, nu-i aşa? Cititi mai departe in „Obiectiv – Vocea Brailei”. 

3 Responses to Prea Bunea, prea ca la ţară!

 1. Mirela spune:

  Cati, daca ,,,”preşedintele Consiliului Judeţean Brăila când îşi pune în cap ceva nu se dă în lături de la nimic ca să-şi ducă planul până la capăt.”, ce-ar fi sa-si propuna ceva in folosul vostru, al cetatenilor Brailei? Ceva constructiv, inteligent, bun, cinstit, profitabil pentru locuitorii orasului?!
  Ziceam si eu. O saptamana buna! 🙂

 2. Filme online spune:

  Va intereseaza un link exchange cu FILME1.NET? Avem in jur de 1200 unici/zi. Daca da, va rog sa ma contactati la adresa filme1net[at]gmail.com. Eventual, daca sunteti familiarizat cu LinkEx, va puteti adauga blogul automat pe site-ul nostru accesand http://filme1.net/parteneriat/. PS: Site-ul dvs. va fi listat automat in sidebar jos, la sectiunea Parteneri. Multumiri anticipate!

 3. Aliosa spune:

  @ Cati,
  Bună seara !
  Nu știu ce culoare politică are președintele CJ Brăila ( și nici nu mă interesează ) dar, de ce tocmai acum ,la sfârșit de mandat ? Nu cumva vrea să pozeze in aceeași Mărie cu altă pălărie ?
  Te-am așteptat pe http://aliosapopovici.wordpress.com/2011/09/17/PREZICERI-NASA-PENTRU…2012 și, obsevând că nu vii dar nici la tine că nu mai postezi,, m-am gândit că ai pățit ceva ……Ești OK ?
  Toate cele bune !
  Cu respect,
  Alioșa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: