Păi, poate, se mai înmoaie şi cornul în borş!

Cea mai bună prăjitură din lume dacă mi-ar oferi-o cineva zi de zi, şi la un moment dat tot mi s-ar acri! N-ar conta că e preferata mea, că e de cea mai bună calitate, că e gratis, că e tot ce vreţi dumneavoastră mai bun din lume. Într-o bună zi tot aş ajunge la saturaţie şi, pur şi simplu, n-aş mai putea mânca. Şi atunci, cum, Doamne iartă-mă, să îmi oblig copilul să mănânce porcăria aia de lapte – corn, pe care de atâţia ani ne-o vâră pe gât Guvernul? An după an, lună după lună, zi de zi. Să nu-mi săriţi în cap că aş fi vreo îmbuibată!   Cititi mai departe in „Obiectiv – Vocea Brailei”.

Publicitate

27 Responses to Păi, poate, se mai înmoaie şi cornul în borş!

  1. oanaclara spune:

    😀 😀 😀 Pai anul trecut ar fi trebuit ca elevii sa primeasca mar+corn +lapte. Colegii au numit programul „Cufureala nationala”. Acum 2 ani ara prevazuta miere de albine impreuna cu cornul si laptele. Logic, la copii a ajuns doar facdul corn cu botezatul lapte si uneori in loc de acstea , niste amarate de napolitane cu branza topita. Ciudat meniu. Ciorba si si sarmalutele sunt deja utopice. Si la ce sa mai manance copiii la scoala asa ceva daca placa la ora pranzului acasa?
    Parerea mea e ca banii investiti in astfel de programe ar fi trebuit sa mearga in alocatiile copiilor. Asa fiecare parinte ar fi ales ce pune in ghiozdan copilului , fara sa se mai arunce fonduri pe niste porcarii pe care si cainii de pe strada refuza sa le manance.

    • Cati Lupaşcu spune:

      Sunt perfect de acord cu fiecare cuvant scris. Iar faza cu noua denumire a programului e geniala 🙂 🙂 🙂
      Te-am asteptat sambata 😦

      • oanaclara spune:

        As fi venit cu drag dar eram organizator al concursului national „Evaluare in educatie” la matematica si am stat in scoal de la 6 la 14. Primit subiecte, multiplicat, asezat pe sali , repartizat elevi care s-au inscris in ultimul momenu, adunat lucrari, impartit corectorilor… multe. Dat aviitoare, cu drag. 🙂

      • oanaclara spune:

        Scuze pentru greselile de redactare. Sunt facute din viteza. Si acum mai am de scris niste hartoage. Am ajuns sa am cosmaruri. Visez ca mor ingropata in statistici, rapoarte. planificari si alte alea.

  2. danutz spune:

    Vai de…cornul nostru!
    Eu am crezut ca s-a renuntat la „afacere”…Scoala a inceput de ceva vreme, dar inca n-am vazut-o – semestrul acesta – pe fiica mea cu „gustarea” respectiva. Nici n-a pomenit nimic de „cornulet-cu-lapte”…Or fi uitat cu totii de…”marea binefacere”…

    • danutz spune:

      M-am „documentat!”…N-au primit semestrul asta! Replica lui fata-mea: „Pai tati, eu am auzit ca o sa ne dea cate un mar. Dar poate inca nu au cules…”Zic: ei, na! N-or fi cules! Oricum, ar trebui sa va dea corn lapte si mar”. Zice: „Bine mai tati, lapte cu mar?!? N-o sa ne „mearga” burtica?!?”…Draga de ea…e in clasa a II-a…Ce stie ea?!? 😉

    • Cati Lupaşcu spune:

      Merele nici la noi n-au ajuns. Inca se mai „negociaza”. Iar despre celelalte produse – nici macar cainii din cartier nu le mai mananca.

  3. Aliosa spune:

    @ Cati,
    Bună seara !
    „ Cornul și laptele ” sau „ mărul autohton ” , înseamnă bani pentru clientela politică NU grija față de elevii din școala primară !
    Cu respect,
    Alioșa ( http://aliosapopovici.wordpress.com/ )

  4. Mirela spune:

    Cati, Enya mea le aducea, dupa vreo luna, acasa. Acum niciun elev nu se mai duce dupa ele, le ia femeia de servici, etc. Sau se arunca. La scoala unde am predat si eu, copiii jucau fotbal prin clasa cu bietele cornuri, ajungeau pline de mizerie la gunoi. Nimic nu se mai face cum trebuie. Categoric, daca ar fi fost produse mai bune si mai diversificate, elevii le-ar fi mancat in pauza. E prea monoton, cum bine spui tu aici.
    Te pupam, si pe Coco, numai bine, Cati! 🙂

    • Cati Lupaşcu spune:

      Da, Mirela, bine punctat:: „Daca erau mai bune si mai diversificate, elevii le-ar fi mancat”. Chiar si pentru faptul ca, la cate tone are ghiozdanul, ar fi scapat de carat macar pachetelul.
      Va imbratisam si noi si va dorim spor la invatat.

  5. Da, mi-ai deschis mintea. Mi se parea o chestie buna cornul si laptele . Insa zi de zi sa mananci corn si lapte pare prea mult .

  6. […] cei interesaţi de fenomenele/evenimentele/incidentele mai mult sau mai puţin naturale ce au loc pe glob vă recomand un site […]

  7. razvanrinder spune:

    Eu unul nu cred ca as ajunge la saturatie asa de usor. Mai ales daca mai „ataca” cu niste crema de zahar ars, de exemplu. :mrgreen:

  8. […] Alfabetul pe care-l învață copiii de azi… […]

  9. daurel spune:

    La fel de grav mi se pare faptul ca elevii risipesc alimente; inca mai exista copii flamanzi; poate unii ar trebui sa subscrie ca renunta pentru a se suplimenta ratiile la scolile si gradinitele sarace…
    Utopii…

  10. […] dar in Braila exista un club numit Bamboo Chandelier. Intocmai ca tizul sau de la Bucuresti, si aici era un loc de pelerinaj pentru baieteii de bani gata si fetitele pasionate discutii nocturne in […]

  11. […] Razvan, Diana, Andrei, Meneopol, mrCosmin, Cati Lupascu, Mirela Pete, Solitaire, Corina, Adrian Nastase, Mika. Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe […]

  12. boxvio spune:

    buna as dori si eu un schimb de link daca s poate cu http://povestirispirituale.blogspot.com/ lasa-mi un com

  13. razvanserbu spune:

    Adica sa mai dea si o sarmaluta ceva. 😀
    Glumesc evident. Al meu baiat s-a imbolnavit odata de la laptele acela. Fusese cutiuta fisurata si laptele stricat. De atunci nu mai il bea.

  14. […] Intre…., Nikon D90 Bracketing, Rebrenduire, Nu-l Doare Nici În… Pix!, Contestaţia, Păi, poate, se mai înmoaie şi cornul în borş!, Napocalipsa la Timișoara, OKLAHOMA CITY MEMORIAL NATIONAL & MUSEUM – REMEMBER – April […]

  15. […] Intre…., Nikon D90 Bracketing, Rebrenduire, Nu-l Doare Nici În… Pix!, Contestaţia, Păi, poate, se mai înmoaie şi cornul în borş!, Napocalipsa la Timișoara, OKLAHOMA CITY MEMORIAL NATIONAL & MUSEUM – REMEMBER – April […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: