Viaţa ca o ruletă. Ruletă rusească

Un banal paracetamol administrat intravenos a ucis o fetiţă de doar 4 ani. Avea roşu în gât şi până să ajungă în unitatea în care i s-a administrat medicamentul, a fost plimbată prin mai multe spitale. Spitale care, însă, nu au primit-o. Fie pentru că nu aveau medic ORL, fie pentru că nu aveau paturi disponibile. O femeie de 30 de ani, gravidă în 3 luni, s-a stins în urma unui avort provocat de un medic. Un medic cercetat penal în trei dosare, pentru ucidere din culpă şi neglijenţă în serviciu. O altă tânără, în vârstă de numai 26 de ani, a murit în toaleta unui spital TBC. Un spital în care la 90 de pacienţi erau de gardă … cititi mai departe in „Obiectiv – Vocea Brailei” .

Publicitate

5 Responses to Viaţa ca o ruletă. Ruletă rusească

 1. John from London spune:

  Problema e cu banutu, pana nu se trece la privat 80% din sistem , atunci cand patronul va decide cum investeste banii , imi pare tare rau se va muri si se va muri fara explicatii .
  Pe urma mai e problema cu personalul , cu metoda de instruire a cadrelor , sa se trieze dupa alte norme candidatii care fac scoala sa lucreze in sanatate , mentalitatea tre schimbata , introdus un sistem prin care pacientul sa acorde un punctaj , dupa ce paraseste unitatea de tratament in care sa se poata exprima liber si sub protectia legi cu privire la calitatea actului medical de care s-a bucurat sau nu!

  Banu’ e public si multe „muste” se aduna la borcanul cu miere,

  Nu exista o autoritate independenta care sa investigheze si sa scoata in afara sistemului , public sau privat , personalul care incalca „codul de buna practica” care ar trebui sa fie si in Romania !

  Intr-un cuvant nu exista profesionisti , care lucreaza la ora actuala
  EFICIENT!

  Copii si batranii ar trebuii sa fie prioritatea ca tinta pe persoane vulnerabile!

  Renuntati la sistemul de stat , treceti la PRIVAT si mai vorbim cam in 10 ani !

  Pana atunci eu va salut de departe , John

 2. Popateapa spune:

  Se zice că actualul guvern este pentru oameni, pentru poporul amărât! Aşa să fie? Şi totuşi cu ce îi linişteşte pe cei ce au pierdut pe cineva din cauza sistemului?

 3. […] Ce mă nemulţumeşte la acestă sărbătoare este lipsa de implicare a Ministerului Învăţământului, a primăriei. Primăria Olteniţa a făcut o scenă pentru toate serbările şi şi-a luat mâna de pe copii. În vremea copilăriei mele astfel de evenimente erau organizate pe scena Clubului NAVOL, sau pe scena clubului Tineretului. Acum parcă răspândeşte mesajul, “Părinţi lăsaţi copii de izbelişte. Nu mai faceţi copii.” De fapt avem campanie electorală, iar copii nu votează. […]

 4. […] Mitingul din faţa sediului PSD,  a fost urmat de o mică petrecere dată la restaurant, de acesta. Ţin să menţionez că nu am participat pentru că nu sunt de acord cu actualul candidat. Aş fi […]

 5. Jocuri spune:

  Nu stiu daca politica are ceva cu incompetenta unor doctori care in loc sa invete fac politica ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: